Miljö- & Kvalité

Trygga och pålitliga städ- och byggtjänster 

Erfarenhet
Vi firar trettio  år som etablerat företag och vår personal är handplockad med erfarenhet och professionalitet i åtanke.

Kunnig personal
Vi kan vår bransch och vår personal genomgår kontinuerlig vidareutbildning för att hålla företaget uppdaterat med de senaste tekniska och kunskapsmässiga utvecklingarna, allt för att du som kund ska kunna åtnjuta största möjliga professionalitet. Vi är noga med att vår personal får semester och har bra arbetstider och satsar mycket på personalvård där de på arbetstid bland annat får pilates en gång i veckan samt massage.

Förtroende
Kontinuitet och lojalitet är nyckelord, och vi ser gärna kunder som anlitar oss under längre tid, även om vi givetvis ocksåär tillgängliga för kortare uppdrag.

Snabbhet
Som kund ska du alltid få bästa resultat så snabbt och smidigt som möjligt. Vi anpassar oss efter det som passar dig bäst och ser till att städningen går så snabbt som möjligt utan att någonsin tumma på kvaliteten.

Prisvärde
Våra priser är mycket konkurrensmässiga och med avdraget för hushållsnära tjänster blir kostnaden för dig som kund närapå minimal.

Kontakta oss