Lokalvård, trappstäd, städservice

Hem, företag och offentliga miljöer
Kom ihåg RUT-avdraget

Boka städning

Hemstäd
Vi har stor erfarenhet av städning i hemmiljö och många nöjda kunder genom åren.

Byggstäd
För om- och nybyggnationer. Vi utför all städservice som behövs, som torkning av samtliga ytor, rengöring av kök och badrum, rensning av silikonrester, fogmassa och tejprester, och ser till att allt är rent och snyggt för inflyttning.

Flyttstäd
Rengöring av kök och köksartiklar som kyl/frys, spis, diskmaskin och köksfläkt, av badrum inklusive toalett och tvättställ, samt rengöring av samtliga hemmets ytor inklusive fönsterputsning.

Fönsterputs
Vi erbjuder fönsterputs till företag, hyreshus och privatpersoner. Alla typer av fönster, på låga eller höga höjder. Inget jobb är för stort, inget jobb är för litet.

Golvvård
Golvvård är en specialitet där vi har stor erfarenhet. Vi åtar oss plast- , linoleum-, marmor-, klinkers-, sten-, och trägolv. Du får ett skinande rent och blankt resultat med en slitstark ytfinish.

Trappstädning
Vi utför trappstädning i alla typer av fastigheter, kontorshus, privata villor och hyreshus. Vi anpassar oss efter dina behov och städar gärna allt i trapp och hiss.

Kontorsstäd
Vi har många års erfarenhet av kontorsstäd och ser gärna långa samarbeten. Vi håller höga miljö- och kvalitetskrav på vårt arbete och anpassar våra städtjänster efter våra kunders behov. Skräddarsydda och schemalagda uppdrag som ni vill ha det helt enkelt. 

Byggtjänster
Vi bygger om, bygger till och bygger ut i hem och på företag i Nynäshamn med omnejd. Utekök är högt aktuellt och även trädgårdstjänster. Nytt kök eller badrum kanske? Klicka här för mer om våra byggtjänster.